BËHU DISTRIBUTOR I MATIS

Pse të bëheni distributor i MATIS?

Përveç përparësisë së rritjes së fitimit me çmimet e ofruara, MATIS është një kompani që vlerëson angazhimin dhe bashkëpunimin e partnerëve. E lidhur me misionin, vizionin dhe vlerat tona, MATIS është i dedikuar për suksesin dhe rritjen e vazhdueshme të rrjetit të tij të shpërndarjes, në të gjithë botën.

Përfitimet e distributorit

  • Mbështetje nga kompania, që do të thotë se nëse lind një pyetje me një produkt që kemi shitur, ne do t’ju mbrojmë. Kjo siguron që ju të ruani raporte të mira me klientët tuaj dhe mund të përqendroni energjinë tuaj në pjesë më të rëndësishme të drejtimit të biznesit tuaj.
  • Fitime më të larta, që do të thotë se ne do të sigurojmë çmime më të ulëta dhe ju do të mbroheni për një territor të përcaktuar.
  • Cilësi e lartë e garantuar si rezultat i përdorimit të lëndëve të para të zgjedhura me kujdes, linjave tona të automatizuara të prodhimit dhe paketimit dhe Sistemit tonë të Kontrollit dhe Menaxhimit të Cilësisë.
  • Zhvillimi i produkteve të reja në laboratorët tanë, sipas kërkesave të tregut, progreset e fundit në lëndët e para dhe tendencave më të fundit në sektorin e ndërtimit.
  • Trajnim i kualifikuar dhe mbështetje teknike nga ekipi ynë me përvojë i inxhinierëve.
  • Asistencë profesionale nga Përfaqësuesit tanë të dedikuar të Shitjeve.

Nëse jeni të interesuar të bëheni pjesë e rrjetit të distribucionit MATIS, ju lutemi kontaktoni në  info@info.matis-eu.com