MATIS PROFESSIONAL CLUB

MATIS PROFESSIONAL CLUB

MATIS ka krijuar Klubin Profesional MATIS, ku të gjithë anëtarët janë të ftuar të bashkohen dhe të krijojnë një njohuri më të mirë rreth fushës së ndërtimit. Ne organizojmë kurse dhe seminare të ndryshëm me qëllim përhapjen e njohurive ndërmjet individëve që kërkojnë të mësojnë rreth ndërtimit dhe materialeve të saj.