MT-750 SILICONE FAÇADE RENDER

Veshje dekorative me bazë silikoni, e gatshme për përdorim.

Përshkrimi

MT-750 SILICONE FAÇADE RENDER është një veshje dekorative me bazë silikoni gatshme për përdorim. Ka një strukturë elastike si edhe ka qëndrueshmëri për fasada mbi sistemin e izolimit termik dhe suvasë së poshtme. Ka qëndrueshmëri të lartë ndaj kushteve atmosferike. MT-750 SILICONE FAÇADE RENDER ofron cilësi punimi të jashtzakonshme

Ngjyra

E bardhë / Transparente

Konsumi

1mm = 2kg/m²
1.5mm = 2kg/m²
2mm = 3.6 kg/m²

Skeda Teknike