MT-550 MATIPLAST

Suva me bazë çimento për izolimin termik.

Përshkrimi

MT-550 MATIPLAST është një suva me bazë çimento për izolimin termik.

– Për mure të brendshme dhe të jashtme.
– Projektuar posaçërisht për sistemet e izolimit termik dhe ofron fleksibilitet
të lartë dhe forcë lidhëse.
– Rezistent ndaj motit, ujit dhe impaktit.

Ngjyra

E bardhë / Gri  

Konsumi

1.7 kg/m²/mm

Skeda Teknike