MT-500 MATIFIX 2IN1

Ngjitës me bazë çimento për panelet e polisterolit dhe llaç rrafshues për përdorim të përgjithshëm në ambiente të brendshme dhe fasada.

Përshkrimi

MT-500 MATIFIX 2IN1 është një ngjitës me bazë çimento për panelet e polisterolit dhe llaç rrafshues për përdorim të përgjithshëm në ambiente të brendshme dhe fasada.

  • I prodhuar posaçërisht për sistemet e termoizolimit dhe ka një fuqi të
  • lartë ngjitëse.
  • Ka elasticitet dhe fuqi të lartë lidhëse.
  • Përdoret edhe për ngjitje, edhe si llaç rrafshues për suva.
  • Është rezistent ndaj kushteve të motit, ujit dhe goditjeve.

Ngjyra

E bardhë / Gri 

Konsumi

4-5 kg/m²

Skeda Teknike