MT-460 SILGRAF GRAFIATO

Veshje dekorative me bazë silikate-silikoni e gatshme për përdorim

Përshkrim

MT-460 SILGRAF është një veshje dekorative me bazë silikate-silikoni e gatshme për përdorim. Ka një strukturë elastike si edhe ka qëndrueshmëri për fasada mbi sistemin e izolimit termik dhe suvasë së poshtme. Ka qëndrueshmëri të lartë ndaj kushteve atmosferike. MT-460 SILGRAF
ofron cilësi punimi të jashtzakonshme.

Ngjyra

E bardhe / Transparente

Konsumi

1mm = 2kg/m²
1.5mm = 2kg/m²
2mm = 3.6 kg/m²

Skeda Teknike