MT-450 MATITHERM​

Ngjitës i paneleve termoizoluese me bazë çimentoje.

Përshkrimi

MT-450 MATITHERM është një ngjitës i paneleve termoizoluese me bazë çimentoje.

– Projektuar posaçërisht për sistemet e izolimit termik dhe ofron forcë të lartë ngjitjeje.
– Zbatohet lehtë me aplikimin e tij superior dhe vetitë e tokëzimit.
– Koha e hapjes e zgjatur.

Ngjyra

E bardhë / Gri

Konsumi

4-5 kg/m²

Skeda Teknike