MR-810 MATIART 10

Llaç riparues , i përforcuar me çimento.

Përshkrimi

MR-810 MATIART 10 është një llaç me bazë çimentoje, i përforcuar me polimer i cili shërben për riparim.

-Forca e lartë ngjitëse.
-Sipërfaqe e lëmuar dhe e fortë.
-Rezistent ndaj ngrirjes dhe shkrirjes.
-Aplikohet deri në 1-10 mm trashësi.
-Aplikohet lehtë.

Ngjyra

Gri

Konsumi

1.4kg/m2

Skeda Teknike