MP-849 LISOPRIME SMOOTH SURFACE PRIMER

Astar me pigment, pa polimer, pa tretës, e përshtatshme për pllaka të reja qeramike mbi pllakat ekzistuese.

Përshkrimi

MP-849 LISOPRIME SMOOTH SURFACE PRIMER është një astar me pigment, pa polimer, pa tretës, e përshtatshme për pllaka të reja qeramike mbi pllakat ekzistuese.

– Rrit forcën e ngjitjes së ngjitësve të pllakave në sipërfaqe të lëmuara dhe me shkëlqim duke formuar një sipërfaqe të ashpër.
– Përforcon nënshtresën dhe kështu rrit ngjitjen e ngjitësit të pllakave në
sipërfaqet e pa shëndosha.
– Gati për përdorim.
– Zbatohet lehtësisht me rul ose furçë.
– Pa tretës. Nuk mban erë dhe nuk dëmton mjedisin.

Ngjyra

Blu e lehte

Konsumi

100 gr/m² 

Skeda Teknike