MP-839 IZOPRIME BITUMINOUS PRIMER

Astar bitumi, me bazë uji.

Përshkrimi

MP-839 IZOPRIME është një astar bitumi, me bazë uji. Nuk është i djegshëm dhe formon një shtresë hidroizoluse mbas tharjes. Ngjitet në mënyrë të përkryer me të gjithë materialet e ndërtimit. Përdoret në mënyrë të thjeshtë dhe efikase.

Ngjyra

E zeze

Konsumi

 3-4m²/L

Skeda Teknike