MP-829 GYPSOPRIME GYPSUM PRIMER

Astar i gatshëm për përdorim me bazë akrilike.

Përshkrimi

MP-829 GYPSOPRIME është një astar i gatshëm për përdorim me bazë akrilike.

– Ul porozitetin dhe thithjen.
– Siguron thithje uniforme në sipërfaqe.
– Zgjat kohën e punës për produktet me bazë çimento dhe me bazë gipsi.
– Përmirëson fortësinë dhe qëndrueshmërinë e sipërfaqes dhe ngjitjen e
pllakave duke rregulluar pjesët e pluhurosjes në sipërfaqe.
– Parandalon çarjet.
– Parandalon reaksionin kimik midis lagështirës dhe aluminit të sulfatit dhe
çimentos në ngjitësin e pllakave, që çon në formimin e kripës me emrin
“ettringite” e cila është shkaku i ndarjes së pllakave nga substrati i gipsit.
– Parandalon thithjen e shpejtë të ujit të substratit.
– Pa tretës.
– Gati per perdorim.
– Zbatohet lehtësisht me rul dhe furçë.

Ngjyra

E  bardhë

Konsumi

140-160 g/m²

Skeda Teknike