MP-819 BETOPRIME BETON KONTAKT

Astar akrilik me bazë “rezine të mikronizuar” dhe të pasuruar me përbërës kuarci për mbulimin e sipërfaqeve para lyerjes.

Përshkrimi

MP-819 BETOPRIME është një astar akrilik me bazë “rezine të mikronizuar” dhe të pasuruar me përbërës kuarci për mbulimin e sipërfaqeve para lyerjes. Mund të përdoret për sipërfaqe betoni, suva, pllaka gipsi, etj. Stabilizon nënshtresën dhe ul porozitetin e sipërfaqes, si rrjedhim kursen materialin final dhe nuk lejon çarjen ose rënien e tij. Gjithashtu mbron sipërfaqen nga lagështia duke e izoluar atë. MP-819 BETOPRIME thahet shpejt dhe krijon bazën perfekte për aplikimin përfundimtar.

Ngjyra

Rozë e errët

Konsumi

 0.25 kg/m²

Skeda Teknike