MP-809 ACRYPRIME ACRYLIC PRIMER

Astar akrilik me bazë “rezine të mikronizuar” për mbulimin e sipërfaqeve para lyerjes.

Përshkrimi

MP-809 ACRYPRIME është një astar akrilik me bazë “rezine të mikronizuar” përmbulimin e sipërfaqeve para lyerjes. Mund të përdoret për sipërfaqe betoni, suva, pllaka gipsi, etj. Stabilizon nënshtresën dhe ul porozitetin e sipërfaqes, si rrjedhim kursen bojën dhe nuk lejon çarjen ose rënien e bojës. Gjithashtu mbron sipërfaqen nga lagështia duke e izoluar atë. MP-809 ACRYPRIME thahet shpejt dhe krijon
bazën perfekte për lyerje.

Ngjyra

Transparent

Konsumi

 12-15m²/L

Skeda Teknike