MM-430 MORTAR 10

Llaç i trashë mbushës me bazë çimento, i zhvilluar me aditivë të veçantë, i përshtatshëm për aplikim manual ose mekanik.

Përshkrim

-Siguron ngjitje të fortë dhe stabilitet të lartë, nuk ulet.
-Rezistencë e lartë mekanike.
-Rezistent ndaj ciklit ngrirje-shkrirje.
– Trashësi të aplikueshme 2,5 cm.
-Kursen kohë dhe punë.
– Lehtë për t’u aplikuar.

Ngjyra

Gri

Konsumi

1.5kg/m²

Skeda Teknike