MM-420 MATIMOR

Llaç mbushës themelor, i përmirësuar me aditivë special, që mund të aplikohet me dorë ose me makineri.

Përshkrimi

 • MM-420 MATIMOR është një llaç mbushës themelor, i përmirësuar me aditivë special, që mund të aplikohet me dorë ose me makineri.

  • Ka fuqi të lartë ngjitëse dhe qëndrueshmëri, nuk rrëshqet.
  • Ka rezistencë të lartë mekanike.
  • Rezistent ndaj cikleve të ngrirje-shkrirjes.
  • Mund të aplikohet në trashësi prej 2,5 cm.
  • Kursen kohë dhe punë.
  • Lehtësisht i punueshëm.

Ngjyra

Gri

Konsumi

1.5kg/m²

Skeda Teknike

APLIKIMI