MI-610 AQUASEAL

Hidroizolues dy-komponentësh fleksibël, ka rezistencë të lartë ndaj kripërave dhe funksion mbrojtës për beton.

Përshkrimi

Hidroizolues dy-komponentësh fleksibël, ka rezistencë të lartë ndaj kripërave dhe funksion mbrojtës për beton, i zbatueshëm në ambiente të brendshme dhe të jashtme, i përbërë nga dy komponentë: komponenti i lëngshëm me bazë polimer emulsioni dhe komponenti me bazë çimentoje, që përmban shtues kimikë të cilët rrisin aftësitë hidroizoluese dhe përmirësojnë punueshmërinë e produktit.

Ngjyra

Gri 

Konsumi

1.7 kg/m²

Skeda Teknike