MI-600 IZOBLOCK

Izolues i shkëlqyer kundra lagështirës.

Përshkrimi

MI-600 IZOBLOCK është një izolues i shkëlqyer kundra lagështirës. Presim anët e sipërfaqes me izolues të holluar 1:1 me ujë. Kur prerjet të jenë tharë kalojmë dorën e dytë. Në qoftë se është mbi tarracë materiali duhet të jetë më i trashë, keshtu që e hollojmë me ujë aq sa të mund të punohet me rrul ose me furçë. Në mur mund të kalohet më pak material por gjithmonë duhet të krijojë nje film mbrojtës. Eshtë i rezistueshëm në kushte të vështira atmosferike dhe në mënyrë elastike ndjek sipërfaqen ku është aplikuar. Garanton për nje kohë të gjatë mbrojtjen kundra lagështirës.

Ngjyra

E bardhë 

Konsumi

 5m²/L

Skeda Teknike