MI-590 AQUAPROOF ECO

Hidroizolues elastik me dy komponentë për aplikime të brendshme dhe të jashtme

Përshkrim

MI-590 AQUAPROOF ECO është një hidroizolues elastik me dy komponentë për aplikime të brendshme dhe të jashtme.

Hidroizolimi i:

– Banja, dushe, ballkone, tarraca para vendosjes së pllakave qeramike.

– Basenë betoni në shkallë të vogël me ujë të pijshëm dhe pishina dekorative.

– Tarraca të vogla, ballkone.

– Vende që i nënshtrohen deformimeve të vogla.

Ngjyra

Jeshile

Konsumi

 1kg/

Skeda Teknike