MG-850 GRATECH GRAFIATO SILICONE FULL

Suva e sipërme, e gatshme, shtresëhollë, e bazuar në rezina akrilike, e modifikuar me elastomere silikoni për suvatimin e fasadave.

Përshkrimi

MG-850 GRATECH SILICONE FULL është një suva e sipërme, e gatshme,
shtresëhollë, e bazuar në rezina akrilike, e modifikuar me elastomere silikoni për suvatimin e fasadave. Ka soliditet të lartë, strukturë elastike, shpërndarje uniforme të polimereve të modifikuara me granula natyrale, të trajtuara me sipërfaqe silikoni, pigmente dhe aditivë. Ka qëndrueshmëri për fasada mbi sistemin e izolimit termik dhe suvasë së poshtme. Ofron cilësi përpunimi të jashtëzakonshme, nuk thith ujë, ka ngjitje të lartë, ruan nuancimin dhe ka rezistencë të mirë ndaj kushteve të vështira të motit dhe ndotjes.

Ngjyra

White / Transparent

Konsumi

1mm = 2kg/m2
1.5mm = 3.1kg/m2
2mm = 4kg/m2

Skeda Teknike