MG-750 GRAFIATO SILICONE STRUCTURE

Suva e sipërme, e gatshme, shtresëhollë, e bazuar në rezina akrilike, e modifikuar me elastomere silikoni për suvatimin e fasadave.

Përshkrimi

MG-750 GRAFIATO SILICONE STRUCTURE është një suva e sipërme, e gatshme, shtresëhollë, e bazuar në rezina akrilike, e modifikuar me elastomere silikoni për suvatimin e fasadave. Ka soliditet të lartë, strukturë elastike dhe shpërndarje uniforme të polimereve të modifikuara me granula natyrale, të trajtuara me sipërfaqe silikoni, pigmente dhe aditivë. Ka qëndrueshmëri për fasada mbi sistemin e izolimit termik dhe suvasë së poshtme. Ofron cilësi përpunimi të jashtëzakonshme, nuk thith ujë, ka ngjitje të lartë, ruan nuancimin dhe ka rezistencë të mirë ndaj kushteve të vështira të motit dhe ndotjes.

Ngjyra

E bardhë / Transparente

Konsumi

1mm = 2.2kg/m2
1.5mm = 3.3kg/m2
2mm = 4.4kg/m2

Skeda Teknike