MF-900 MATIFLOW 10

Vetënivelues dyshemeje, që zbut dallimet në trashësi nga 2,5 në 40 mm në dyshemetë e brendshme të reja dhe ekzistuese, ku kërkohet një rezistencë e lartë ndaj ngarkesave dhe trafikut.

Përshkrimi

MF-900 MATIFLOW 10 është një vetënivelues dyshemeje, që zbut dallimet në trashësi nga 2,5 në 40 mm në dyshemetë e brendshme të reja dhe ekzistuese, ku kërkohet një rezistencë e lartë ndaj ngarkesave dhe trafikut.

  • Nivelimi i pllakave të betonit dhe të çimentos.
  • Në dru, parket laminat, tapet, PVC, linoleum dhe dysheme qeramike.
  • Për dyshemetë që i nënshtrohen ngarkesave të mëdha dhe trafikut të rëndë si depo kundër pluhurit dhe gërryerjes.

Ngjyra

Gri

Konsumi

 3-4 kg/m²

Skeda Teknike