MF-270 MATIFIN 50 ANTIQUE

Llaç me bazë çimento për suva të hollë i përmirësuar me aditivë specialë që mund të aplikohet me dorë ose me makineri.

Përshkrimi

MF-270 MATIFIN 50 ANTIQUE është një llaç me bazë çimento për suva të hollë i përmirësuar me aditivë specialë që mund të aplikohet me dorë ose me makineri.

– Ka fuqi të lartë ngjitëse.
– Krijon një sipërfaqe të sheshuar dhe të qëndrueshme.
– Rezistues ndaj cikleve të ngrirje-shkrirjes.
– Mund të zbatohet në trashësi 3 deri në 10mm.
– Lehtësisht i punueshëm.

Ngjyra

E bardhë / Gri

Konsumi

1.5kg/m2 

Skeda Teknike