MB-165 FUGAPLUS

Pastë për fuga me bazë akrilike, fleksibël, kundër ujit, e gatshme për përdorim për fuga 1 deri në 6 mm.

Përshkrimi

MB-165 FUGAPLUS është një pastë për fuga me bazë akrilike, fleksibël, kundër ujit, e gatshme për përdorim për fuga 1 deri në 6 mm.

  • Fuga të gjitha llojeve dhe përmasave të qeramikës dhe mozaikëve të qelqit.
  • MB-165 FUGAPLUS ofron rezultate të shkëlqyera për aplikime të brendshme horizontale dhe vertikale.
  • MB-165 FUGAPLUS është i përshtatshëm për fasada të jashtme dhe nënshtresa fleksibël.

Ngjyra

Gri / E bardhë

Skeda Teknike