MA-705 MATITECH

Ngjitës pllakash me bazë polimer emulsioni me performancë të lartë dhe pa rrëshqitje vertikale për pllaka qeramike dhe gurë.

Përshkrimi

MA-705 MATITECH është një ngjitës pllakash me bazë polimer emulsioni me performancë të lartë dhe pa rrëshqitje vertikale për pllaka qeramike dhe gurë.

– Zbatim i thjeshtë dhe i pastër për lidhjen e mureve dhe dyshemesë së
brendshme të të gjitha llojeve dhe madhësive të pllakave qeramike edhe në
sipërfaqe të deformueshme.
– Lidhja e pllakave në panele gipsi dhe mure të pikturuara.
– Lidhja e brendshme e materialeve izoluese dhe dekorative të tavanit.

Ngjyra

E bardhë

Konsumi

3-5 kg/m²

Skeda Teknike