MA-605 MATIPOOL

Ngjitës me bazë çimento me performancë të lartë, fleksibël, rezistent ndaj ujit i klasifikimit S2 me kohë hapje të zgjatur, rrëshqitje të reduktuar dhe kontribuon në hidroizolimin e pllakave qeramike dhe gurët.

Përshkrimi

MA-605 MATIPOOL është një ngjitës me bazë çimento me performancë të lartë, fleksibël, rezistent ndaj ujit i klasifikimit S2 me kohë hapje të zgjatur, rrëshqitje të reduktuar dhe kontribuon në hidroizolimin e pllakave qeramike dhe gurët.

  • Ka forcë të lartë ngjitëse.
  • Shumë i deformueshëm, rezistent ndaj ndryshimeve të temperaturës.
  • I papërshkueshëm nga uji.
  • Koha hapje të zgjatur.
  • Mund të aplikohet në sipërfaqe vertikale edhe për ngjitjen e pllakave të rënda pa u varur

Ngjyra

E bardhë / Gri  

Konsumi

3-5 kg/m²

Skeda Teknike