MA-505 TECHNOLAST 10

Ngjitës pllakash me performancë të lartë, me dy komponentë, fleksibël, me bazë çimento, me rrëshqitje të reduktuar dhe kohë të zgjatur të hapjes.

Përshkrimi

MA-505 TECHNOLAST 10 është një ngjitës pllakash me performancë të lartë, me dy komponentë, fleksibël, me bazë çimento, me rrëshqitje të reduktuar dhe kohë të zgjatur të hapjes.

  • Ngjitje perfekte.
  • Shumë elastik, rezistent ndaj ndryshimeve të temperaturës.
  • Rezistent ndaj të gjitha kushteve klimatike.
  • Mund të aplikohet në sipërfaqe vertikale edhe për ngjitjen e pllakave të rënda.
  • Mund të aplikohet lehtësisht.
  • Koha e hapjes e zgjatur.

Ngjyra

E bardhë / Gri  

Skeda Teknike

4.5-6.5 kg/m²

Technical Data Sheet