MA-405 MATIFLEX

Ngjitës elastik me bazë çimentoje i klasifikimit S1, me performance të lartë, me kohë të zgjatur punimi dhe pa rrëshqitshmëri vertikale, për pllaka qeramike dhe guri.

Përshkrimi

MA-405 MATIFLEX është një ngjitës elastik me bazë çimentoje i klasifikimit S1, me performance të lartë, me kohë të zgjatur punimi dhe pa rrëshqitshmëri vertikale, për pllaka qeramike dhe guri.

– Ka forcë të lartë ngjitëse.
– Tepër elastik falë klasifikimit S1, rezistent ndaj ndryshimit të temperaturave.
– Mund të aplikohet në sipërfaqe vertikale edhe për lidhjen e pllakave të rënda, pa rrëshqitur.
– Ka kohë të zgjatur punimi.
– I lehtë për t’u krehur me mallë.

Ngjyra

E bardhë / Gri  

Konsumi

3-5 kg/m²

Skeda Teknike