MA-305 MATILAST

Kollë me performancë të lartë, me kohë të zgjatur ngjitjeje dhe pa rrëshqitshmëri vertikale.

Përshkrimi

MA-305 MATILAST është një kollë me performancë të lartë, me kohë të zgjatur ngjitjeje dhe pa rrëshqitshmëri vertikale.

– Zbatim i përkryer.
– Mund të aplikohet në sipërfaqe vertikale edhe për lidhjen e pllakave të rënda, pa u varur.
– Lehtësisht e punueshme me mistri.

Ngjyra

E bardhë / Gri 

Konsumi

3-5 kg/m²

Skeda Teknike