MA-295 KERAPRO

Ngjitës me bazë çimento, me rrëshqitshmëri të reduktuar dhe me kohë të zgjatur punimi, që përdoret për ngjitjen e pllakave qeramike

Përshkrimi

MA-295 KERAPRO është një ngjitës me bazë çimento, me rrëshqitshmëri të
reduktuar dhe me kohë të zgjatur punimi, që përdoret për ngjitjen e pllakave
qeramike.

– Ka një forcë të lartë ngjitëse.
– Është i përshtatshëm për shtrimin e pllakave nga lartë-poshtë. Nuk lejon
rrëshqitjet e pllakave.
– Me kohën e zgjatur të punimit kursen kohë dhe punë.

Ngjyra

E bardhë / Gri  

Konsumi

3-5 kg/m²

Skeda Teknike