MA-215 MATIFAST

Ngjitës pllakash me performancë të lartë, tharje të shpejtë, i modifikuar me polimer, me bazë çimento, pa rrëshqitje vertikale. Ofron forcë të lartë ngjitjeje fillestare dhe përfundimtare dhe rezistencë ndaj lagështirës.

Përshkrimi

MA-215 MATIFAST është një ngjitës pllakash me performancë të lartë, tharje të shpejtë, i modifikuar me polimer, me bazë çimento, pa rrëshqitje vertikale. Ofron forcë të lartë ngjitjeje fillestare dhe përfundimtare dhe rezistencë ndaj lagështirës.

  •  Ngjitje perfekte.
  •  Tharje e shpejtë.
  •  Mund të aplikohet në sipërfaqe vertikale edhe për ngjitjen e pllakave të rënda.
  • Mund të aplikohet lehtësisht.

Ngjyra

E bardhë / Gri

Konsumi

3-5 kg/m²

Skeda Teknike