MA-105 MATICONS

Ngjitës me bazë çimento, me rrëshqitshmëri të reduktuar, që përdoret për ngjitjen e pllakave prej qeramike dhe mermeri.

Përshkrimi

MA-105 MATICONS është një ngjitës me bazë çimento, me rrëshqitshmëri të
reduktuar, që përdoret për ngjitjen e pllakave prej qeramike dhe mermeri.

– Ka forcë të lartë ngjitëse.
– I lehtë për t’u krehur me mallë.

Ngjyra

E bardhë / Gri  

Konsumi

3-5 kg/m²

Skeda Teknike