GF-22 GRAFIATO FULL

Veshje dekorative me bazë akrilike gatshme për përdorim.

Përshkrimi

GF-22 GRAFIATO është një veshje dekorative me bazë akrilike gatshme për përdorim. Ka një strukturë elastike si edhe ka qëndrueshmëri për fasada mbi sistemin e izolimit termik dhe suvasë së poshtme. Ka qëndrueshmëri të lartë ndaj kushteve atmosferike. GF-22 GRAFIATO ofron cilësi punimi të jashtzakonshme.

Ngjyra

E bardhë / Transparente

Konsumi

1mm = 2kg/m²
1.5mm = 2kg/m²
2mm = 3.6 kg/m²

Skeda Teknike